Indhent uforpligtende tilbud på: 75 86 61 03​

Om dams kloakservice

​Dam's Kloakservice er et velrenommeret og kendt firma i lokalområdet, og vi løser alle opgaver hurtigt og tilfredsstillende.

Vi kommer overalt i sommerhusområdet og har et dybtgående kendskab til afløbsforholdene i området. Vi kommer, når du har brug for os.

Kontakt os for hjælp, hvis du har problemer - vi har altid et reelt bud på en løsning, og gennem samarbejde med andre firmaer klarer vi det hele.

Kundekredsen omfatter industri, service, institutioner, restauranter, boligforeninger, private, sommerhuse og andet erhverv. 

★★★★★​

Vi er vurderet 4,4 ud af 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Google

​Kontakt os for grundig kloakarbejde

Vi er en velrenommeret virksomhed i området, og vi sætter en stor ære i at løse alle vores opgaver både hurtigt og tilfredsstillende for vores kunder.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig inden for kloakrensning, er du altid velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har en konkret opgave, der skal udføres, eller hvis du har akut behov for hjælp. Vi finder altid en løsning. Ring til os på telefon 75 86 61 03 / 21 64 50 88​ og hør nærmere.

Tilkald hjælp til kloakservice

​Tilkald af vogn til kloakservice bedes venligst rettet til kontoret af hensyn til kørselsplanlægning.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dams Kloakservice ApS

CVR: 82541713

​I​ndustrivej 42

​7080 Børkop - rutevejledning